Se siden på dansk Visit the English page

Jens Sømod Mønster Birk

Advokat, MBA

Uddannet advokat fra Aarhus Universitet i 1994.

Desuden har Jens Birk, via uddannelse på Harvard Business School, Berkeley og AVT Business School, kompetencer i forhold til rådgivning omkring virksomheds udvikling og -ledelse.

Jens Birk har erfaring som in-house advokat i IT-branchen igennem mere end 15 år. Derudover har Jens arbejdet indgående med ledelse af større og strategisk væsentlige forretningsområder, forretningsudvikling og rådgivning af SMV’er i en stor del af sin karriere.

“Min tilgang til komplekse problemstillinger er løsningsorienteret. Jeg arbejder hellere på at finde en løsning end at optrappe en konflikt. Hos KELLER Advokatfirma er klienternes velbefindende på den lange bane i centrum, og det sætter jeg stor pris på” slår Jens Birk fast.

 

 

Jens Birk har som in-house advokat massiv erfaring med EU-konkurrence og -udbudsret, IT-kontrakter, og øvrige store kontrakter. En del af denne erfaring ligger i M&A, herunder i klog benyttelse af virtuelle datarum, due diligence processer, og almen rådgivning.

Jens har således særlig viden indenfor virksomhedsoverdragelser (transaktioner, M&A, generationsskifte), IT-kontrakter, og konkurrenceret.

Jens bistår herudover i familieretlige forhold, så som testamenter, ægtepagter og skilsmisse, samt såvel virksomheder som private klienter med visa og familiesammenføring.

Hvis du vil vide mere kan du kontakte Jens på +45 25 24 76 25 eller jb@kellerlaw.dk