Se siden på dansk Visit the English page

WHISTLEsafe

Efterlever din virksomhed EU’s whistleblowerdirektiv?

Fra og med den 17. december 2023 skal virksomheder, der har mellem 50 og 249 medarbejdere efterleve EU’s Whistleblowerdirektiv. Virksomheder med 250 medarbejdere eller flere, har skullet efterleve reglerne siden 2019, men nu gælder reglerne således også de mindre og mellemstore virksomheder.

KELLER Advokatfirma kan hjælpe din virksomhed med tre typer service, for at sikre at I overholder reglerne:

Som virksomhed skal I 1)have en kanal, hvor whistleblowere kan anmelde forhold, 2)have en whistleblowerpolitik 3)foretage hyppig opfølgning på indkomne rapporter og I skal 4)dokumentere den opfølgning, der har været på en sag.

Med KELLER Advokatfirma og WHISTLEsafe sikrer vi, at I overholder de gældende regler på området.

WHISTLEsafe Selvbetjening, er en service, hvor vi stiller en IT-løsning til rådighed for jeres virksomhed. Med denne IT-løsning implementeret, vil I overholde de basale krav i direktivet.

WHISTLEsafe Handling, er en service, hvor vi – ud over at stille IT-løsningen til rådighed – også hjælper jer med at håndtere de rapporter, der oprettes i systemet. Vi overvåger for nye rapporter. Vi vurderer om rapporten kvalitativt kræver sagsbehandling, og hvis det er tilfældet, orienterer vi jer om rapporten. I slipper derfor for at bruge tid på rapporter, der “blot” skal lukkes ned.

WHISTLEsafe Full Service, er en service, hvor vi – ud over de ovennævnte serviceniveauer – også tilbyder en juridisk validering af rapporter, ligesom vi er sparringspartner for at sikre at de planer, der udarbejdes, også er lovmedholdelige. Med WHISTLEsafe Full Service får I således en juridisk muskel i forhold til direktivet, hvilket kan give jer ro til det I gerne skal bruge jeres ressourcer på – at drive virksomheden.

Vil I høre mere? Besøg WHISTLEsafe eller kontakt Jens Sømod Mønster Birk på +45 70 90 90 60 for yderligere information

 

HAR DU SPØRGSMÅL TIL WHISTLEBLOWERDIREKTIVET?

70 90 90 60

Ring til os alle hverdage 8-18

Har du et spørgsmål?

Vi svarer tilbage hurtigst muligt