Se siden på dansk Visit the English page

FORRETNINGSOMRÅDER

Indsigt i vores forretningsområder

Vi tilbyder full-service advokatrådgivning i inspirerende omgivelser, idet vores kontor er placeret centralt i København på H.C. Andersens Boulevard lige ved Langebro og Kalvebod Brygge og dermed praktisk i forhold til bilkørsel, både fra og til Københavns Lufthavn og via boulevarden. Tæt på os ligger både Hovedbanegården og metroen på Rådhuspladsen.

Formålet med vores rådgivning er at levere helstøbte løsninger. Ikke kun juridisk korrekte svar og tilbud, men løsninger, der er kommercielt fornuftige og optimale i situationen. Eller med andre ord, juraen støbt ind i den kommercielle virkelighed.

Vi leverer rådgivning i almene juridiske emner foruden inden for vores specialområder og inddrager anden sagkyndig bistand på specialområder efter behov, såvel ikke-juridisk bistand som fra for eksempel revisorer, som bistand fra vores kolleger rundt om i verden angående andre landes retssystemer.

Juridiske specialområder er i vore tider ikke isolerede øer, men er tæt sammenvævede værktøjer, og vores rådgivning berører normalt flere forskellige forretningsområder. På listen nedenfor kan det ses, hvilke forretningsområder, der normalt er behov for i løsningen af vores opgaver.

Vi har et stort og gennemprøvet netværk, både i vores egen branche og i andre brancher. Det er gavnligt, når der ved siden af behovet for juridisk rådgivning opstår behov for rådgivning inden for andre områder. Det kan være finansiering i forbindelse med f.eks. salg eller omstrukturering af virksomhed, salg af erhvervsejendomme eller boligejendomme, eller rådgivning og bistand i forbindelse med revision, bogføring eller skat, som kræver revisorfaglig bistand.

Vores internationale rådgivning omfatter det meste af verden gennem vores udenlandske kolleger, ligesom vi hjælper internationale virksomheder og udenlandske privatpersoner med dansk ret. Vi er en del af CICERO League of International Lawyers med en lang række velrenommerede firmaer i mange lande, kun et i hvert land. Flemming Keller Hendriksen har i mange år har været bestyrelsesmedlem i CICERO. Vores medlemsvirksomheder ses her.

Herudover er Flemming solicitor of the Supreme Court of England and Wales, hvilket understøtter vores engelske samarbejder.

Vi vil altid gerne have en dialog om, hvordan vores servicekoncept, kompetencer og netværk kan skabe værdi for nye klienter. Kontakt Flemming omkring et uforpligtende møde – enten på vores kontor, eller i forbindelse med at en af os kommer på besøg for at se jeres virksomhed.

Logo-medlem-hvid-low176x86cicero-logo