Se siden på dansk Visit the English page

Kellerlaw Advokatfirma

70 90 90 60

Ring til os alle hverdage 8-18

Køberrådgivning ved huskøb og køb af lejlighed, sommerhus og andet boligkøb

Huskøb, køb af lejlighed, sommerhus eller andelsbolig foretager de færreste mere end nogle få gange i deres liv. Huskøb og lejlighedskøb er sjældent rutine og samtidig den væsentligste investering for de fleste.

Hus og lejlighed er komplicerede aktiver med en lang historik. Og køb og salg af hus og lejlighed er en kompliceret proces.  Forbrugerbeskyttelse. Tilstandsrapporter. Energimærker. Servitutter. Købers erhvervelse af viden om ejendommen, og dermed minimering af risiko. Kompleksiteten afspejler sig i købsaftalerne der er lange og kan være svære at læse. Når købsprocessen kan virke uoverskuelig, har de fleste købere stor glæde af grundig og sagkyndig advokatrådgivning. Akkurat som sælger oftest har en rutineret og dygtig ejendomsmægler på sin side.

Vi har hjulpet mange mennesker med tryghed og nemhed i forbindelse med køb af hus eller lejlighed og sommerhus. Både med at indgå i en tryg handel og med forhandling af trygge vilkår. Og med at afstå fra at købe en ejendom med for mange udfordringer. Og ikke mindst ved at vi overtager alt bøvlet, så vores klienter kan nøjes med at glæde sig til at overtage deres drømmebolig.

En ejendomshandel består af en lang række elementer som bedømmelse af ejendommen og dens kvaliteter, vurdering af udfordringer med dens historik, udfordringer med servitutter, og sletning af gæld og eventuelt overtagelse af afgiftspantebreve, samt forsikring, og fordeling af en række udgifter hen over overtagelsesdagen mellem sælger og køber på en refusionsopgørelse.

Når flere køber en ejendom sammen, er der ofte også behov for supplerende rådgivning. Det kan være om behovet for indgåelse af ægtepagt eller testamente eller en samejeoverenskomst, og disse forhold skal italesættes og vurderes, hver gang, så køberne kender deres retsstilling og kan sikre sig, at den er eller ved aftale bliver, som de ønsker sig. Mange tror, at en købsaftale og et skøde er det eneste, man har brug for, men det er tit netop her, en køberadvokat med sin uddannelse og erfaring som advokat med at rådgive private om deres retlige muligheder, ved sin rådgivning om familieret og fælles investeringer og risikovurdering kan tilføre stor værdi, så man er sikret som man ønsker det, hvis der senere måtte opstå behov for at være sikret.

Vi er som rutinerede advokater med hele vejen og sikrer en tryg handel, der gør det så nemt for dig som køber som muligt.

Kontakt Flemming Keller Hendriksen på fkh@kellerlaw.dk eller 70909060 for en dialog om dit huskøb eller køb af lejlighed eller sommerhus.

BLIV KLOGERE PÅ HUSKØB

GRATIS WEBINAR OM HUSKØB

Vi afholder næste webinar om huskøb:

  • 16. august 2023 kl. 15:00
  • 22. august 2023 kl. 15:00

Hvis du vil deltage i vores gratis webinar og blive klogere på huskøb, så send en mail til info@kellerlaw.dk

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål?

Vi svarer tilbage hurtigst muligt