Se siden på dansk Visit the English page

Kellerlaw Advokatfirma

70 90 90 60

Ring til os alle hverdage 8-18

Køberrådgivning ved huskøb og køb af lejlighed, sommerhus og andet boligkøb

Huskøb, køb af lejlighed, sommerhus eller andelsbolig foretager de færreste mere end nogle få gange i deres liv. Huskøb og lejlighedskøb er sjældent rutine og samtidig den væsentligste investering for de fleste. Din køberrådgiver gennemgår købsaftalen, så du kan føle dig tryg.

Når hertil kommer, at hus og lejlighed er komplicerede aktiver med en lang historik, og når købsprocessen har mange elementer og kan virke uoverskuelig , har de fleste købere lyst til, og behov for og glæde af grundig sagkyndig rådgivning. Akkurat som sælger oftest har en rutineret og dygtig ejendomsmægler på sin side.

Vi har hjulpet mange mennesker med tryghed og nemhed i forbindelse med køb af hus eller lejlighed og sommerhus. Både med at indgå i en tryg handel, med forhandling af trygge vilkår, og med at afstå fra at købe en ejendom med for mange udfordringer. Og ikke mindst med at overtage alt bøvlet og håndteringen af alle processerne, så vores klienter kan nøjes med at glæde sig til at overtage deres drømmebolig.

En ejendomshandel består af en lang række elementer som bedømmelse af ejendommen og dens kvaliteter, vurdering af udfordringer med dens historik, udfordringer med servitutter, og sletning af gæld og eventuelt overtagelse af afgiftspantebreve, samt forsikring, og fordeling af en række udgifter hen over overtagelsesdagen mellem sælger og køber på en refusionsopgørelse. Vi er som rutinerede advokater med hele vejen og sikrer en tryg handel, der gør det så nemt for dig som køber som muligt.

Kontakt Flemming Keller Hendriksen på fkh@kellerlaw.dk eller 70909060 for en dialog om dit huskøb eller køb af lejlighed eller sommerhus.

 

BLIV KLOGERE PÅ HUSKØB

GRATIS WEBINAR OM HUSKØB

Vi afholder næste webinar om huskøb:

  • 1. december 2020 kl. 15:00
  • 12. januar 2021 kl. 15:00

Hvis du vil deltage i vores gratis webinar og blive klogere på huskøb, så send en mail til fkh@kellerlaw.dk

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål?

Vi svarer tilbage hurtigst muligt