Se siden på dansk Visit the English page

VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSE

Virksomhedsoverdragelser er en af vores kernekompetencer.

Firmaets grundlægger og indehaver, Flemming Keller Hendriksen, har rådgivet om køb og salg af store og små virksomheder i meget forskellige brancher siden 1992.

Køb og salg af virksomheder er et komplekst landskab, der kræver dyb indsigt i en lang række forhold og en masse erfaring.

Hvis virksomheden drives i en selskabsstruktur skal man grundlæggende vælge mellem at sælge kapitalandelene, så selskabet skifter ejer, eller selskabets aktivmasse. Blandt andet skattemæssige grunde kan tilsige, at det er substansen af et selskab man sælger (virksomheden som selskabet driver – eller dele deraf), og i de tilfælde vælger man at sælge aktiver passiver og aktiviteter og beholde kapitalandelene.

Gennem nære samarbejder med revisorer og andre rådgivere tilbyder vi efter behov en rådgivningspakke, der dækker alt fra due diligence, værdiansættelse af virksomheden, udarbejdelse af kontrakter, selskabsretlige omstruktureringer, tinglysning af ejendomsoverdragelser og planlægning af de skattemæssige elementer i en transaktion.

Ved en due diligence – der er et juridisk “helbredstjek” af virksomheden – dækker vi også blandt andet de ansættelsesretlige, lejeretlige og miljøretlige aspekter, som typisk fremtræder, når man skal danne sig et overblik over virksomhedens risikofaktorer.

Kontakt Flemming Keller Hendriksen på +45 70 90 90 60 for yderligere information

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VIRKSOMHEDSOVERDRAGELSE?

70 90 90 60

Ring til os alle hverdage 8-18

Har du et spørgsmål?

Vi svarer tilbage hurtigst muligt