Se siden på dansk Visit the English page

Legal Update fra Cicero

KELLER Advokatfirma har gennem sit medlemskab i Cicero League of International Lawyers bidraget med to artikler til organisationens seneste legal update.

Vi har bidraget med en artikel skrevet af Flemming Keller Hendriksen om selskabsledelse i Danmark på baggrund af Flemmings mangeårige arbejde med selskabsret og som bestyrelsesmedlem i virksomheder samt hans forfatterskab til litteratur om bestyrelsesarbejde. Artiklen omhandler betydningen af den ændrede selskabslovgivning og anbefalingerne fra Komitéen for god Selskabsledelse, og beskriver danske virksomheders efterlevelse af anbefalingerne.

Josias Svendstorp har skrevet en artikel om den nye lov om ansættelsesklausuler, hvori betydningen af den nye lov for både arbejdsgivere og lønmodtagere er beskrevet.

Det nye legal update kan findes her sammen med Cicero’s nyhedsbrev, der beskriver den seneste udvikling i organisationen, som Flemming Keller Hendriksen bidrager til i kraft af sit medlemskab af Cicero’s bestyrelse.

KELLER Advokatfirma gør flittigt brug af sine internationale kolleger, hvilket styrker rådgivningen af vores klienter om deres internationale forhold. Står du overfor juridiske problemstillinger, der påkalder sig kyndig international rådgivning, er KELLER Advokatfirma det sikre valg.

Keller Advokatfirma