Se siden på dansk Visit the English page

Nyheder fra CICERO – efteråret 2018

KELLER Advokatfirma har gennem Cicero League of International Lawyers her i efteråret sat fokus på reguleringen af kryptovalutaer.

Sammen med vores kolleger i organisationens andre medlemslande har vi udarbejdet en oversigt i det seneste Corporate & Commercial Newsletter over, hvordan man i en lang række lande regulerer og beskatter kryptovalutaer.

Udover at der kan være en almen interesse i at vide, hvordan forskellige landes lovgivning vurderer og behandler de samme problemstillinger, kan viden om hvordan lovgivningen i andre markeder udvikler sig give et billede af tendenserne på dette område, som muligvis vil brede sig til Danmark. Det er derfor vores forventning, at rapporten i vores seneste newsletter kan have interesse for mange danske investorer.

Det nye Corporate & Commercial Newsletter kan findes her.

KELLER Advokatfirma gør flittigt brug af sine internationale kolleger, hvilket styrker rådgivningen af vores klienter om deres internationale forhold. Står du overfor juridiske problemstillinger, der påkalder sig kyndig international rådgivning, er KELLER Advokatfirma det sikre valg.

Keller Advokatfirma